Skarga na adminów TP

Kosz

Re: Skarga na adminów TP

Post 18 wrz 2011, o 21:17

Zapalymy z tego co czytałem wyzej to Włodi juz tego nie przeczyta. (ban na forum)
Obrazek

SquAre

Admin TP
Admin TP

Post 18 wrz 2011, o 21:19

SquAre napisał(a):Zapalymy z tego co czytałem wyzej to Włodi juz tego nie przeczyta. (ban na forum)

Nie przeczyta u siebie , ale pewnie u jednego ze swoich kolegów. Mam tylko nadzieje że tego typu sprawy nie będą miały miejsca na TR. Ja już wyraziłem swoją opinie na ten temat.

SqnIk

Admin TP
Admin TP

Post 18 wrz 2011, o 21:56

a mi się nawet nie chce tutaj wypowiadać, wyjasnienia złożyłem do "psiochy" na PW

Pozdrawiam, nie będę uczestniczył w tej walce na słowa.
Nie Bój Się... Strach Zabija Duszę...
Obrazek

Dario203

Admin TP
Admin TP

Post 18 wrz 2011, o 22:50

Niepotrzebne napinki i wyzwiska to jeden z powodów dla których praktycznie się nie wypowiadam na forum. Głowa mniej mnie boli. Ale jak czytam skargi na adminów, to ręce mi opadają. Adminuję już 8 lat i stwierdzam, że im więcej gry w CSa, tym gorzej się robi co poniektórym.

Jak się komuś nie podoba na TR, to jest przecież milion innych serwerów na których można grać. Na niektórych można też obrażać i przeklinać, więc spokojnie możecie robić syf i nikt was nie zbanuje. Bycie "starą gwardią" tym bardziej obliguje was do tego, żeby nie siać zamieszek na swoich "starych śmieciach".

Admin to też gracz i człowiek, który nie jest nieomylny. Przychodzi na serwer po to, żeby się zrelaksować i przy okazji pilnować porządku. Nie jest waszym paziem i chłopcem na posyłki, który będzie interweniował za każdym razem gdy nie umiecie się zachować. Szacunek należy się tym, którzy szanują innych. Dziwi mnie fakt, że potraficie poświęcić czas na napisanie skargi na admina, a nie potraficie poświęcić czasu na rozmowy na nieco wyższym poziomie. Język tutaj co niektórzy to mają straszny i nie umieją się nawet wypowiedzieć spokojnie.

Zbanowano gracza i znalazło się 10 jego obrońców, którzy od teraz non stop będą wytykać błędy adminom. Tak było zawsze, jest tak i tak już będzie. Proponuję jednak nieco więcej obiektywizmu i lektury tematu dot. zbanowanego Włodiego, który jedynie wyzwiskami umiał się wybronić, bo brakło mu argumentów. Postawcie się teraz w sytuacji osoby atakowanej - chcielibyście być na jej miejscu?

Trochę przemyśleń i więcej luzu. CS to nie życie a gra.

niunia

Admin TP
Admin TP

Post 19 wrz 2011, o 00:32

Ja tym akcentem Niuni kończę ten temat.
Adminów mogę co najwyżej prosić aby bardziej uważali na obrażanie graczy bo nikt nie lubi czegoś takiego.
Graczy proszę za to aby nie odpyskowywać i obrażać tylko od tego jest AC a jak nie to zbierać dowody i na forum. Na pewno ktoś się tym zajmie ( i nie są to puste słowa na forum są "żywe" przykłady). Jeśli ktoś ma takowe zapraszam na forum jest odpowiedni dział o czym każdy pewnie wie.
Jak pisała Niunia szanujcie innych to sami będziecie szanowani.
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

komorNICK

MIau Miau
MIau Miau

Poprzednia strona

Powrót do Archiwum Forum