Skarga na adminów TP
Skarga na adminów TP
Witam użytkowników po ponad rocznej przerwie na trali
Chciałbym zgłosić skargę w imieniu Pruchacza, Wlodiego, a także moim własnym o niewywiązywaniu się z ustalonych zadań administrowania serwerem w szczególności admina ponadcośtamcośtam i przyczajonego kaloryfera, samowolka graczy, wulgaryzmy kierowane do graczy na porządku dziennym, grożenie banami bezpodstawnie!.
Jeden z graczy (widocznych na screenie) obraził Pruchacza i nie został zbanowany, pomimo 3-4 upomnienia na AC. W odpowiedzi dostałem tylko coś w stylu "nie płacz, jest dwóch adminów w ct" (WIARYGODNOŚĆ JEST W LOGACH SERWERA) oraz po upływie 5 min bana 5minutowego treści "spam na AC"
http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... 0000n.png/
Na bieżąco pruchacz mówi poprzez ts3, że rendude dalej obrażał innych po moim wyjściu i robi to do tej pory, a admini jedynie faworyzują swojego "pupilka". Gratuluję "dojrzałych" adminów(ns'ow) i nie dziwię się czemu większość starych graczy nie chce dłużej utrzymać kontaktu z serwerownią.
Pozdrawiam,
herbatka
Re: Skarga na adminów TP
Ps: czekam na bana na forum
Więc uwierz w siebie, zaciśnij pięść
Robicie straszny zament na serverze , macie gdzies uwagi adminow , twierdzac z gory " a co Ty mozesz wiedziec , ja tu jestem stara gwardia , wiem lepiej " umyslnie prowokujecie do zbednych kłótni , aby potem latac po forum i tam robic zamieszanie swoimi postami.
Wlodi jesli jestes tak doswiadczonym graczem , to chyba powinienes zdawac sobie sprawe z tego , ze dostajac bana , nie omija sie go , tylko zglasza sie to na forum , gdzie reszta zadecyduje slusznosc Twojej kary.
Ale Ty wolisz ominac i dalej prowokowac swoim zachowaniem administratorow , z pomoca kolegow
z tego co tu widze , z ta cala skarga to chyba was poprostu boli ze sami nie zalapaliscie sie do kadry administratorow , moze sie myle , ale takie poprostu odnosze srazenie czytajac te bzdury.
http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... 0000n.png/ <--- narawde piekny screen , poza tym ze WY w 3 prowokowaliscie i wszczynaliscie jakies chore akcje , burzac sie ze wlodi dostal bana , tak sie nie zalatwia spraw ! uprzykrzajac gre innym graczom na serverze ... a Ty owszem spamowales AC , zgloszeniami bezsensownymi bo sam prowokowales graczy , grozbami do adminow i obrazami
Nie wiem dlaczego zaden admin wczesniej na to nie zareagowal , ale bylem zmuszony osobiscie Cie wydalic z servera na 5 minut abys ochlonal , bo chyba uderzyla wam troche sodowka do glowy , bo taki bunt z waszej swietej trojcy nie jest pierwszy raz
I chyba czujecie sie troche bezkarni , bo macie staz dluzszy niz np. Ja
teraz udawadniacie swoja wyzszosc i nie wiem co soba reprezentujecie np pruchacz ty
na profilu tralala na steam np cos w stylu gold to ***** ... i co mtslisz ze tylko ty umiesz takie cos robic niezapominaj tylko teraz ze majac zmienne ip przestales juz byc anonimowy w sieci
osobiscie nikogo nie prowokowalem, napisalem nikogo nie obrazajacy wierszyk "ludzie ludzie oszalalem, dwoch carcassow tu ujrzalem", ktory zostal zriostowany ze strony gracza reddude mniej wiecej takimi slowami "wez spierdalaj, lepiej ruchaj matke z rana". gdy z liptonem ubiegalismy sie o bana dla tego pana, liton dostal bana. czy to jest fair? wlodek za podobne slowa, moze nawet mniej obrazliwe dostal perma, a pan o nicku reddude skierowal w moim kierunku jeszcze wiele agresywnych wyowiedzi i gral sobie dalej spokojnie. oczywiscie nie raz informowalem o tym admina poprzez ac, ale nikt nie zawracal tym sobie glowy.
danielsoN1 napisał(a):Odpowiedz krotka , Lipton ,purchacz i wlodi .
Robicie straszny zament na serverze , macie gdzies uwagi adminow , twierdzac z gory " a co Ty mozesz wiedziec , ja tu jestem stara gwardia , wiem lepiej " umyslnie prowokujecie do zbednych kłótni , aby potem latac po forum i tam robic zamieszanie swoimi postami.
Wlodi jesli jestes tak doswiadczonym graczem , to chyba powinienes zdawac sobie sprawe z tego , ze dostajac bana , nie omija sie go , tylko zglasza sie to na forum , gdzie reszta zadecyduje slusznosc Twojej kary.
Ale Ty wolisz ominac i dalej prowokowac swoim zachowaniem administratorow , z pomoca kolegow(Lipton , purchacz)
z tego co tu widze , z ta cala skarga to chyba was poprostu boli ze sami nie zalapaliscie sie do kadry administratorow , moze sie myle , ale takie poprostu odnosze srazenie czytajac te bzdury.
http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... 0000n.png/ <--- narawde piekny screen , poza tym ze WY w 3 prowokowaliscie i wszczynaliscie jakies chore akcje , burzac sie ze wlodi dostal bana , tak sie nie zalatwia spraw ! uprzykrzajac gre innym graczom na serverze ... a Ty owszem spamowales AC , zgloszeniami bezsensownymi bo sam prowokowales graczy , grozbami do adminow i obrazami
Nie wiem dlaczego zaden admin wczesniej na to nie zareagowal , ale bylem zmuszony osobiscie Cie wydalic z servera na 5 minut abys ochlonal , bo chyba uderzyla wam troche sodowka do glowy , bo taki bunt z waszej swietej trojcy nie jest pierwszy raz
I chyba czujecie sie troche bezkarni , bo macie staz dluzszy niz np. Janiestety ...
SMIESZNY jestes, sa logi serwera, wiec dzieciaczku pokaz mi prowokacje innych graczy, grozby do adminow i obrazy hahahaha, prosze Cie bardzo, jakis dowod? Wyciagaj logi.
Widac, ze preferujesz sentencje ADMIN>>ZYCIE piszac, ze boli nas to, ze ich nie mamy. Wiesz, mamy swoje zycie i sie tym jakos nie przejmujemy
na profilu tralala na steam np cos w stylu gold to ***** ... i co mtslisz ze tylko ty umiesz takie cos robic niezapominaj tylko
o co chodzi? niestety nie jestem w stanie zrozumiec twoich wypocin, bo nie uzywasz znakow interpunkcyjnych, a skladnia w twoim zdaniu jest na poziomie 3-letniego dziecka. i nie gralem tutaj dlatego, ze nie potrafie sie obejsc bez waszego serwera, a dlatego, ze gralo tu w danym momencie kilku moich zanjomych, z ktorymi chcialem pograc.
PS: goldziu kochany, prosze, napisz swojego posta jeszcze raz, ale tak abym byl w stanie go zrozumiec. z gory dzieki
Wasza skarga jest odzewem koleżki o nicku "Włodi" dla którego moim zdaniem nie ma miejsca na TR i zdania w tej sprawie nie zmienię. Piszecie że admini nie zwracają uwagi na ogół , że na forum tematy i posty są usuwane , albo wyśmiewane. Niestety zanim się pojawiliście ponownie na TR było w porządku i nie komentujcie jak to było za waszej kadencji bo minęło trochę czasu i nie macie pojęcia jak ma się sytuacja teraz. Od zbanowania waszego koleżki nagle macie wielkie ALE do mnie i do reszty adminów. Od tych 2-3 dni kiedy (po przerwie) gracie na TR zrobiliście więcej burdelu na serwie i na forum niż za czasów jak was nie było.
Tu macie przykład odzewu waszych koleżków w sprawie "Włodiego"
===> http://www.speedyshare.com/files/303731 ... le0000.rar
Widać jak podchodzicie do sprawy. Notoryczne obrazy , spamowanie na AC , dyskutowanie przez micro ( to trzecie tyczy się Włodiego).
P.S Jak tak ŹLE wam na forum i na SERWIE , to nie grajcie na TR. Bez tego typu napinaczy było OK. Piszę teraz co myślę bo nie znam opinii innych graczy : Nie tęskniłem za wami bo nie miałem okazji grania z tak specyficznymi krętaczami jakimi jesteście , bo śmiało można was spakować do jednego worka , ale wiem że na pewno nie będę płakał jak was nie będzie , wręcz przeciwnie ! Mogę powiedzieć jedno , do póki nie wróciliście było OK , nie będziecie narzucać swoich widzimisię , jeszcze raz powtórzę jak wam nie pasuje macie w około pełno serwów.
ZapalYmy ? napisał(a):Dokładnie napisałem Ci tak "NIE PŁACZ 2 ADMINÓW JEST W CT" po wielokrotnym spamowaniu na AC. Skoro sam miałeś admina powinieneś wiedzieć że będąc w przeciwnym teamie nie widziałem tego ani nie słyszałem. Nie wiem kto wyzywał i co mówił bądź pisał , ale skoro w ct było 2 adminów sprawa powinna być wyjaśniona.
Wasza skarga jest odzewem koleżki o nicku "Włodi" dla którego moim zdaniem nie ma miejsca na TR i zdania w tej sprawie nie zmienię. Piszecie że admini nie zwracają uwagi na ogół , że na forum tematy i posty są usuwane , albo wyśmiewane. Niestety zanim się pojawiliście ponownie na TR było w porządku i nie komentujcie jak to było za waszej kadencji bo minęło trochę czasu i nie macie pojęcia jak ma się sytuacja teraz. Od zbanowania waszego koleżki nagle macie wielkie ALE do mnie i do reszty adminów. Od tych 2-3 dni kiedy (po przerwie) gracie na TR zrobiliście więcej burdelu na serwie i na forum niż za czasów jak was nie było.
Tu macie przykład odzewu waszych koleżków w sprawie "Włodiego"
===> http://www.speedyshare.com/files/303731 ... le0000.rar
Widać jak podchodzicie do sprawy. Notoryczne obrazy , spamowanie na AC , dyskutowanie przez micro ( to trzecie tyczy się Włodiego).
P.S Jak tak ŹLE wam na forum i na SERWIE , to nie grajcie na TR. Bez tego typu napinaczy było OK. Piszę teraz co myślę bo nie znam opinii innych graczy : Nie tęskniłem za wami bo nie miałem okazji grania z tak specyficznymi krętaczami jakimi jesteście , bo śmiało można was spakować do jednego worka , ale wiem że na pewno nie będę płakał jak was nie będzie , wręcz przeciwnie ! Mogę powiedzieć jedno , do póki nie wróciliście było OK , nie będziecie narzucać swoich widzimisię , jeszcze raz powtórzę jak wam nie pasuje macie w około pełno serwów.
NIe rozumiesz, ze skarga jest na 4 adminow? Ty rowniez mogles zareagowac, a nie pisac nie placz i dawac bana gz. Podejscie do zycia odzwierciedla sie w czynach, widac nie dorosles do niczego