Skarga/uwaga.Danielson

Kosz

Skarga/uwaga.Danielson

Post 18 wrz 2011, o 23:21

Witam, jestem nowa na forum, na serwerach chwilke juz gram. Chce jedynie zwrocic uwage adminowi Danielson, ktory bez podstawnie mnie slapuje i straszy banem kiedy chce od niego wyjasnien. Owszem zdarzylo mi sie go lekko obrazic po slayu, lecz moglby zachowac troche kultury jako admin. Bardzo mnie to irytuje zwlaszcza gdy sam potrafi zachowywac swoje AWM czy nie isc do paki gdy sa nikłe szanse,a kaze za to samo innych( nie tylko mnie). Nie mam skrinow demek itp ale na przyklad moge podac sytuacje z cbble z przed 2 dni gdzie mnie zeslapowal gdy Ponadstereotypamiinnychgromad szedl do mnie na B, a przez tego slapa uslyszeli nas w trupie.
Dziekuje. Milej gry.

kLEO

Kobitki
Kobitki

Re: Skarga/uwaga.Danielson

Post 18 wrz 2011, o 23:28

Twój nick z gry ?

psiocha

Administrator
Administrator

Post 19 wrz 2011, o 00:16

kleo, kleoMUSIC

kLEO

Kobitki
Kobitki

Post 19 wrz 2011, o 19:23

kolego , to byla dokladnie mapa inferno gdzie cala rounde siedziales z awp w domq bo dostales gdzies tam w leb i zostalo Ci 3 hp , co nie swiadczy o tym ze przez reszte roundy powinienes chowac to awp , tylko pomoc dla kolegow . dalem Ci zaledwie slapa , aby Cie ruszyc a Ty wyjechales do mnie z pyskiem za co otrzymales lekkiego bana "5min" a mogles dostac o wiele wyzsza kare za swoje slowa , po 5 minutach wszedles i dalej toczyles ze mna jakies swoje pogadanki ktore byly rozniez bez sensu bo dokladnie wiedziales za co byl ban , a byl On naprawde wyrozumialy z mojej strony .Takze ta skarga wydaje mi sie zbedna.
PS : nie rob z siebie niewiadomo jakiej ofiary ...

danielsoN1

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 19 wrz 2011, o 19:59

Kleo to "Ona" Danielson :mrgreen:
Nie Bój Się... Strach Zabija Duszę...
Obrazek

Dario203

Admin TP
Admin TP

Post 19 wrz 2011, o 20:16

Osobiście nie było mnie w tym momencie na serwie , ale ja patrze na tego typu akcje z 2 stron i biorę pod uwagę całokształt gry danej osoby.

1: Celowe zachowanie z racji braku TP lub HP , mimo że team dalej biega po mapie , a nie zostały jednostki. I za to bym napisał (nie koniecznie slapował bądź dawał slay).To zależy od danej sytuacji.

2: Zachowanie broni w momencie gdy są nikłe szanse na wygranie rundy , bądź zero szans i w tym momencie jest normalnym zagraniem. Jak wiadomo broń przyda się w next rundzie zwłaszcza że poprzednia wskazywała na przegraną. Mi osobiście też zdarzało się zachować kiedy były nikłe szanse na wygranie rundy.

SqnIk

Admin TP
Admin TP

Post 20 wrz 2011, o 16:42

Tak wiec wybacz kleo za tego "kolege" ;)
No sluchaj sqnik jesli chodzi o chowanie broni , ja rozniez nie mam nic przeciwko , ale nie w momencie toczenia sie akcji gdy jest 5 vs 6 a Pani kleo woli oslabic team , bo woli w trakcie roundy zachowac awp zamiast pomoc wygrac rounde i zdobyc pieniadze na 2 takie snajperki ;p a 1 "SLAP" - zaznaczam ! to naprawde nie jest nic strasznego jak i rozniez nie jest powodem do wyzwisk , takze trzymam dalej swego :)

danielsoN1

Stały Gracz
Stały Gracz

Powrót do Archiwum Forum