Trance

Kosz

Trance

Post 10 sie 2011, o 00:58

1. Nick z gry: Trance
2. Staż gry na serwerze: około 2 lat
3. Steam ID: STEAM_0:0:39294877
4. Wiek: 24
5. Czy masz admina na innym serwerze? - Nie
6. Ile czasu dziennie spędzasz na naszym serwerze: około 2-3 godziny
7. Przekonaj nas że to właśnie Ty się nadajesz:
Gram jakiś czas, zdążyłem poznać czym kierują się inni admini. Jak zadbać o dobro serwera, miłą i przyjemną grę dla innych graczy oraz czym kierować się w wychwytywaniu oszustów. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mego podania.
Z poważaniem Trance

Trance

Stały Gracz
Stały Gracz

Re: Trance

Post 10 sie 2011, o 01:26

Trance, chyba serwery Ci się pomyliły, bo według psycho, masz przegrane 15h na tp, a zero na ffa. :)
"Jeśli nie chcesz mieć swego udziału w klęskach, nie będziesz go miał również w zwycięstwach."

„Jest w świecie jeden czynnik, z którym się nikt w swoich planach i w swoim działaniu nie liczy, a przez który wszystko się może rozbić, zawieźć, popsuć – to głupota ludzka”

Obrazek

Obrazek

Boban

Admin FFA
Admin FFA

Post 10 sie 2011, o 16:48

Od niedawna mam steam i wydaje mi sie ze staty na psycho byly resetowane kilka razy.

Trance

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 10 sie 2011, o 17:05

hmmmm? czemu ja Cie nie kojarzę :>

Gie

brak avatara
Admin FFA
Admin FFA

Post 10 sie 2011, o 17:34

Psycho na tp tak, na ffa mamy, od marca bodajże, ciągle te same. Jako ns miałeś ten sam nick?
"Jeśli nie chcesz mieć swego udziału w klęskach, nie będziesz go miał również w zwycięstwach."

„Jest w świecie jeden czynnik, z którym się nikt w swoich planach i w swoim działaniu nie liczy, a przez który wszystko się może rozbić, zawieźć, popsuć – to głupota ludzka”

Obrazek

Obrazek

Boban

Admin FFA
Admin FFA

Post 10 sie 2011, o 18:38

Hehehe sorki panowie i zwracam honor, mój wielki błąd. Zamieściłem prośbe o adma na ffa, ale byłem pijany troche (oczywiście to mnie nie tłumaczy) miałem zrobić to na teamplay'u. Jeszcze raz przepraszam, na ffa już długo nie grałem. Możecie usunąć ten wątek. Pozdrawiam.

Trance

Stały Gracz
Stały Gracz

Powrót do Archiwum Forum