ubikowa

Kosz

ubikowa

Post 10 lip 2011, o 20:29

CYTAT: "Co Ty chcesz udowodnić? Chcesz admina? Proszę bardzo, złóż podanie, na pewno admini je rozpatrzą. A swoją drogą gracz "szacunek że podjąłeś walkę haha" jest jakiś ograniczony umysłowo, ubezwłasnowolniony czy może nie umie sam walczyć o swoje sprawy, ze robią to za niego koledzy? Bo innych graczy, których podania odrzucamy jakoś nie bronisz...

pozdro"

Chciałem tylko wyjaśnić bo zauważyłem że ktoś poruszył mój temat ( w innym temacie [kupa a nie wymagania] ( nikogo o nic nie prosiłem ) .
Czy to jest jakas ofensywa w moją stronę bo poczułem się urażony jeśli tak ?
Chciałem odpowiedzieć już w tamtym temacie ale ktoś go zamknął.
I mógłbyś/abyś ograniczyć słowa typu "przypierdalanie się" to nie przystoi kulturalnemu człowiekowi.

Pan/i ubikowa słucham .

p.s Chciałem sprostować czas jaki podałem ,nie mam poczucia czasu dlatego ta pomyłka , a o psychostatsach tak fajnie prowadzonych dopiero sie dowiedziałem .

szacunek

Re: ubikowa

Post 11 lip 2011, o 18:40

hmm a po polsku i ze zrozumieniem?

ubik

Administrator
Administrator

Post 11 lip 2011, o 23:27

no ciężkawo to trochę ogarnąć, rzeczywiście jakbyś mógł tak na spokojnie bez emocji :) to by było super.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mJ

V.I.P
V.I.P

Post 12 lip 2011, o 00:35

kompletnie nic z tego nie rozumiem, tak jak koledzy wyżej.

AUGEN

Admin FFA
Admin FFA

Post 21 lip 2011, o 10:43

Kolego szacunek sprecyzuj o co tobie chodzi. Oczywiście można snuć domysły ale nie o to w tym chodzi. Dodam tylko że temat wcześniej narzekasz na adminów a sam nie interesujesz się własnym postem. Czas do końca tygodnia potem temat usuwam jako niezrozumiały i zbędny.
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

komorNICK

MIau Miau
MIau Miau

Post 21 lip 2011, o 17:03

W ch*j składnia rządzi Yody. (Z jęz. Yody - Składnia Yody rządzi bardzo)
Forma tekstu pisanego charakteryzująca się inwersją czasowników oraz umieszczaniem epitetów na samym początku zdania. Pojedyncze zdania bywają często niespójne jednak przekazują sens wypowiedzi. Nazwa pochodzi od fikcyjnej postaci literackiej, brązowookiego Mistrza Jedi, Yody, który takowy szyk zdania opanował do perfekcji.

Kurt

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 21 lip 2011, o 20:25

szacunek :brawo: nie daj się ;] wiem o co ci kaman

FAILED

Stały Bywalec
Stały Bywalec

Powrót do Archiwum Forum