bez azteca
Re: bez azteca
number1 napisał(a):Ciekawe, tutaj wszyscy są za azteciem, a jak gramy na serwerze to słyszę jęki rozpaczy i prośby o zmianę.
Dokładnie.
1. 1/2 graczy jest na tyle nieogarniętych, że podczas wbijania bramą zatrzymują się co przynosi takie a nie inne skutki wygranych map przez TT.
2.Pamiętam jak było mówione, że "Admini mają grać po stronie TT(nie mówię, że wszyscy) a nie wbijać odrazu do CT lub ustawiać się w kolejce". Grając ostatnio na aztecu była wręcz przeciwna sytuacja a potem ludzie się burzą, że TT przegrywa i nikt tego nie chce grać azteca.
Morał jest taki, że ogarnięci gracze(patrz admini) muszą grać po stronie TT, aby sytuacja TT:CT była wmiare wyrównana.
Admini w TT=więcej ogarniętych w teamie=mniejsza ilość cipek zostających przed bramą podczas raszu lub zatrzymujących się.
Wiec jestem tez za wycofaniem tej mapy albo zmiany podejscia Adminow bo sami gracze nie ogarna rozgrywki ze wzgledu ze malo kto ich slucha
"Jestem normalny, czyli dla wielu inny..."
"Dzisiaj jestem a jutro moze mnie nie byc..." - Memento Mori
EDIT: dobra, oparłem się na statach i nie zauważyłem że niedawno zostały zresetowane, to akurat mój fail. Będę śledził, procenty prawdę powiedzą czy faktycznie jest tak źle.
http://www.cstrike-planet.com/maps?img=10630
Jak dla mnie wygląda o wiele lepiej niż stary. Bardziej rozbudowany i TT powinno mieć większe szansę
|TajQ ?.! napisał(a):Był już taki temat, a ten powinien się już skończyć bez żadnego skutku.
Ja też jestem tego zdania zwłaszcza że sami gracze głosują na ta mapę. Nie wiem może liczą że będą w CT? Co do zmiany teamu było to nie jeden raz poruszane i za wiele ze strony adminów się nie zmieniło.
Zamykam bo dyskusja jest jałowa. A jak nie chcecie grać to nie głosujcie
Powrót do [TP] - Propozycje i uwagi