bez azteca

Re: bez azteca

Post 21 lut 2012, o 12:18

Ciekawe, tutaj wszyscy są za azteciem, a jak gramy na serwerze to słyszę jęki rozpaczy i prośby o zmianę. :)

number1

Admin TP
Admin TP

Post 14 kwi 2012, o 16:30

osoby ktore prosza i admini ktorzy zmieniaja azteca na cos innego to poprostu nie ogarniajace mapy srole
Obrazek
Obrazek

~ax

Post 14 kwi 2012, o 21:01

Widzę, że każdy jest za tym aby aztec został. Nic dziwnego jak szanowni państwo zawsze czekają na spektcie aż zwolni się slot w CT lub gdy TT'ków będzie więcej i dopiero wtedy uciekają do CT. Admini robią nawet podobnie. Zdarzyło mi się widzieć jak nawet 3-4 adminów gra w CT i widzą jak gra się toczy (mówię o ciągłych wygranych rundach dla CT) i po prostu nic z tym nie robią. Nie wiem czy to przypadek, że aż 3-4 adminów jest CT czy po prostu jest to ukartowone w taki sposób jaki podałem na początku tego postu. Dużo razy na aztec'y zdarza się, że rezultat CT 12:0 TT, a w czasie gry PTB śpi. Mało tego w TT nie da się prowadzić gry drużynowej. Ciągłe sprzeczki, kłótnie, jęki a przede wszystkim 0 współpracy. Każdy biegnie swoją stronę.

number1 napisał(a):Ciekawe, tutaj wszyscy są za azteciem, a jak gramy na serwerze to słyszę jęki rozpaczy i prośby o zmianę. :)

Dokładnie.

radim

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 14 kwi 2012, o 22:04

Mapa powinna i musi zostać :P

1. 1/2 graczy jest na tyle nieogarniętych, że podczas wbijania bramą zatrzymują się co przynosi takie a nie inne skutki wygranych map przez TT.

2.Pamiętam jak było mówione, że "Admini mają grać po stronie TT(nie mówię, że wszyscy) a nie wbijać odrazu do CT lub ustawiać się w kolejce". Grając ostatnio na aztecu była wręcz przeciwna sytuacja a potem ludzie się burzą, że TT przegrywa i nikt tego nie chce grać azteca.

Morał jest taki, że ogarnięci gracze(patrz admini) muszą grać po stronie TT, aby sytuacja TT:CT była wmiare wyrównana.

Admini w TT=więcej ogarniętych w teamie=mniejsza ilość cipek zostających przed bramą podczas raszu lub zatrzymujących się.

DarthMessiah

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 15 kwi 2012, o 10:52

Zgadzam sie z panem Radimem co do azteca, admina i CT. Dlatego ta mape omijam szerokim lukiem bo co za przyjemnosc grac w teamie gdzie 1koles padnie na bramie od awki to reszta juz nie wchodzi bo dednie no ale TP nie ;]
Wiec jestem tez za wycofaniem tej mapy albo zmiany podejscia Adminow bo sami gracze nie ogarna rozgrywki ze wzgledu ze malo kto ich slucha
V-Kiu only TeamPlay serwer !

"Jestem normalny, czyli dla wielu inny..."
"Dzisiaj jestem a jutro moze mnie nie byc..." - Memento Mori

V-Kiu

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 15 kwi 2012, o 11:25

To że widać często te same nicki w ct, to wiadomo że to nie przypadek. Mnie tam szczerze mówiąc to wali kto gra na staty. Oczywiście jakbym rzucił nickami byłaby awantura, a mi nie o to chodzi. Psychostats mówią samo za siebie. Ale wracając do azteca, ja jestem za pozostawieniem tej mapy w cyklu. Nie jest ona grana już tak znowu często to raz. Dwa, że patrząc na psychostats to okazuje się, że procentowy udział zwycięstw TT jest na poziomie map: train, inferno, piranesi. TT dostaje w pizdę dużo bardziej na kabulu, mirage, cbble, a o survivor nie wspomnę, ale przecież to zaje kul mapa... Dla mnie to jest wyolbrzymianie, respy TT zostały poprawione- TT wybiega przez bramę kiedy CT nie zdąży nawet jeszcze wejść na galę.

EDIT: dobra, oparłem się na statach i nie zauważyłem że niedawno zostały zresetowane, to akurat mój fail. Będę śledził, procenty prawdę powiedzą czy faktycznie jest tak źle.

peruachmielowa

Admin TP
Admin TP

Post 15 kwi 2012, o 12:28

A może spróbujemy podmienić aztec na tego :)

http://www.cstrike-planet.com/maps?img=10630

Jak dla mnie wygląda o wiele lepiej niż stary. Bardziej rozbudowany i TT powinno mieć większe szansę :)
Los geh runter BiTCH den jetzt kommt der Terrorist...

Bluzgajacy Bot'

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 15 kwi 2012, o 12:47

Był już taki temat, a ten powinien się już skończyć bez żadnego skutku.
Obrazek
Obrazek

|TajQ ?.!

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 15 kwi 2012, o 12:53

|TajQ ?.! napisał(a):Był już taki temat, a ten powinien się już skończyć bez żadnego skutku.

Ja też jestem tego zdania zwłaszcza że sami gracze głosują na ta mapę. Nie wiem może liczą że będą w CT? Co do zmiany teamu było to nie jeden raz poruszane i za wiele ze strony adminów się nie zmieniło.
Zamykam bo dyskusja jest jałowa. A jak nie chcecie grać to nie głosujcie :P
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

komorNICK

MIau Miau
MIau Miau

Poprzednia strona

Powrót do [TP] - Propozycje i uwagi