Propozycja map na serwer FFA
Propozycja map na serwer FFA
Czuje ze jak ja sie za to nie wezme to sie nikt za to nie wezmie
wiec tak w tym temacie bedziemy skladac propozycje mapek
ja zaczne
1. de_cold
2. de_metro
3. de_prodigy2 v1.1
4. de_irak2
Re: Propozycja map na serwer FFA
Ale nadal jestem za tym aby dodać jeszcze jakieś aim_map na godziny nocne
dune chyba wybadałoby dodać , ponieważ jest mapą lubianą przez graczy oraz gracze często się pytają dlaczego już jej nie ma.
co do powyższych mapek, myślę, że spokojnie można spróbować z nimi wejść na serwer i zobaczyć co się stanie. ciężko mi coś więcej o nich powiedzieć, ponieważ na żadnej jeszcze nie grałem
Druga sprawa, ze serwer jeszcze nie jest tak oblegany jak TP i zauważyłem tendencje do wychodzenia ludzi podczas grania niestandardowych map typu de_hell, de_cpl_mill i trzeba zmieniac na jakiegos standarda (dd2 głównie) żeby znów serwer się zapełniał.
A tak na marginesie Gold mapy z kosmosu wybrałeś, de_prodigy2 i de_irak2 tylko grałem, gówniane że szok, o pozostałych 2 nie słyszałem.
Jak już chcecie coś z mapami robić na FFA, dodać de_dune, de_cpl_strike, jakiegoś powiększonego dd2 i kabula z 2 BS'ami i powinno wystarczyć, ale ja bym póki co z mapami nie eksperymentował, bo nie wiem czy to na dobre wyjdzie serwerowi. Trzeba poczekać, aż graczy trochę przybędzie, bo na moje oko takie zabiegi tylko ich odstraszają.
Fuck the fuel economy --- VR6 engines
( daj se siana przez jakiś czas )
-
z 'ka!
brak avatara
Ps mi sie podobaja mapy Golda

PS mapy trzeba dodawać nowe i to regularnie, a po prostu te które się nie sprawdzą dilejt .
nie pamiętacie jak ludzie ciągle chcieli magazyn_beta?? ;o <fabio's favourite map...>

magazyn_beta? i max 7 osob w grze?
Zreszta, swojego czasu byly mapy obgadywane na VT.
Powrót do [FFA] - Propozycje i uwagi