Unban

Unban

Post 23 lut 2012, o 02:51

1. Nick z gry : komar nie siada , mucha nie gryz (dopiero co ściągnąłem csa więc wziąłem pierwszy lepszy :D - nie w tym rzecz)
2. Data i czas : komar nie siada , mucha nie gryz
3. Mapa : de_aztec
4. Opis sytuacji: No więc tak to było wczoraj na mapce de_aztec, byłem w TT i wybiegaliśmy z respa, więc przygotowałem sobie HE i mniej więcej kawałek od bramy myszka sie chwilowo zacięła i wyrzuciłem HE(chyba wszyscy biegliśmy razem) prosto pod nogi mojej drużyny, i część mojej drużyny ucierpiała. Po tym fakcie wyszedłem z gry (nie chciałem aby doszło do kłótni) i wszedłem pod innym nickiem a za jakiś czas znowu wszedłem i wyświetlił mi się ban a właściwie perm. Ja doskonale rozumiem postępowanie admina, i myślę że powinien być w jakimś tam stopniu ukarany (problemy techniczne) ale nie za cziterstwo! To jakieś nieporozumienie jest przecież. Zawartość konsoli z pewnością was przerazi.
5. Skopiowana zawartość z konsoli :

==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!
==== Zbanowany nick : komar nie siada , mucha nie gryz
==== Zbanowane IP : 217.117.133.118
==== Admin : 112
==== Powod Bana : czit
==== Wygasa : Nigdy ( od 02/22/2012 - 03 : 02 : 48 )

Kuqq

Re: Unban

Post 23 lut 2012, o 03:51

z tego co wiem Peki dosc dlugo Cie obserwowal , bana dostales za czity.

Połamany Ludzik

Admin TP
Admin TP

Post 23 lut 2012, o 04:10

rano dam linki do HLTV, ale wątpię żebym się mylił ;)

peki

Admin TP
Admin TP

Post 23 lut 2012, o 13:43

Nie mogłem edytować posta.

Kod: Zaznacz cały
http://speedy.sh/QePjx/1.dem

Zobaczcie, a potem się wypowiem.

Pozdr.

peki

Admin TP
Admin TP

Post 23 lut 2012, o 15:19

Demo jest z nuke, a podobno akcja działa się na aztecu - to jak to jest? Btw. nie zauważyłem tam też gracza o zbanowanym przez pekiego nicku.

jaco

Admin TP
Admin TP

Post 23 lut 2012, o 16:14

Coś chyba pomieszałeś, dobre demko otwarłeś ? Ściągnąłem demko z mojego linku i jest aztec, rozpoczyna się od rozgrzewki.

Wrzucam tu jeszcze raz to co ściągnąłem z hltv trali :

<a href="http://speedy.sh/H7sSd/TP-1202220243-de-aztec.dem.zip">Download at SpeedyShare</a>

peki

Admin TP
Admin TP

Post 23 lut 2012, o 21:18

Chyba sie nie zrozumieliśmy... niby że jakiego czita miałem? :lol:. Myślę że administracja powinna zająć się banowaniem winnych graczy, daję słowo że nic nie miałem. Mam ns i mogę korzystać z komendy playdemo,a jak wpisze viewdemo to mi pisze o tym protokole.Nie że cwaniaczka zgrywam czy coś odpowiedzcie mi.

Kuqq

Post 23 lut 2012, o 23:15

+b
"Jeśli nie chcesz mieć swego udziału w klęskach, nie będziesz go miał również w zwycięstwach."

„Jest w świecie jeden czynnik, z którym się nikt w swoich planach i w swoim działaniu nie liczy, a przez który wszystko się może rozbić, zawieźć, popsuć – to głupota ludzka”

Obrazek

Obrazek

Boban

Admin FFA
Admin FFA

Post 24 lut 2012, o 00:27

Powiem tyle, macie zjebanych adminów a ku*** nawet jeśli miałbym perma na c*** rejestrowałbym się tutaj po prostu czuję się nie winny. Jeśli chodzi wam o te dziwne ruchy jak w aimie to ruszałem sobie o "o tak" po prostu myszką bo mi się nudziło,lepiej przyjrzyjcie się dokładnie, nawet moja prababcia tak potrafi^^. Szkoda że nie wlepiliście mi ss bo by było wszystko jasne, ku*** nigdy sprawiedliwości nie będzie na tym świecie. Żałuję że rozpocząłem grę na tym serwerze i żałuję że właśnie skończyłem. To by było na tyle ode mnie. Pozdro dla całego serwa.

Kuqq

Post 24 lut 2012, o 00:43

Ale po co się tak emocjonujesz? O aimie nawet nie pomyślałem ;d Poczekaj na wypowiedź większej liczby ludzi, nikt nie powiedział, że nie dostaniesz ub, skoro czysty jesteś :) PS. wielu wcześniej co się odwoływało, też gadało, że są czyści, a demka mówiły same za siebie :lol:
"Jeśli nie chcesz mieć swego udziału w klęskach, nie będziesz go miał również w zwycięstwach."

„Jest w świecie jeden czynnik, z którym się nikt w swoich planach i w swoim działaniu nie liczy, a przez który wszystko się może rozbić, zawieźć, popsuć – to głupota ludzka”

Obrazek

Obrazek

Boban

Admin FFA
Admin FFA

Następna strona

Powrót do [TP] - Odwołanie od bana