Amx - czas go poszerzyć
Amx - czas go poszerzyć
Piszę ten post nie twierdząc , że się nie znacie. Sądzę tylko iż trochę to pomoże w życiu adminom i będą mogli cieszyć się grą a nie nagrywaniem demek i sprawdzaniem graczy. Zaśmiecaniem sobie komputera jest nagrywanie i trzymanie demek przez jakiś okres czasu i jest to zbędne. Przejdźmy do sedna sprawy.
amx_ss
Gdy napisałem to na U@ na serwerze [TP] to admin zapytał co to
Jest to robienie ss graczowi , zdjęcia są zapisywane w pliku u gracza i gdy gracz wrzuca na forum to wszystko wyjaśnia. Otóż plugin ten wyłącza fpsy do minimum i sprawia że gracza klatkuje by nie mógł się uchronić od zdjęć. Gracz również zobowiązany jest do wrzucenia pliku spakowanego ze zdjęciami na darmowy hosting typu speedyshare. Gdy gracz budzi zaniepokojenie i pozostali się skarżą się na niego admin kręci demko jakiś czas i na koniec robi ss.
Mam tez plugin gdzie nagrywa demko u gracza i również gracz musi wrzucić demko na forum i jest ono sprawdzane czy nie ma esp , wh lub innych wspomagaczy.
Przez amx_ss złapałem administratora na steam-ie i po ponad 200dniach okłamywania nas dopiero wpadł. Myślicie że nie macie takiego przypadku? To jesteście w błędzie!
Jeśli Administracja zainteresowała się bardziej to mogę udzielić pomocy przy pluginach
ubek mnie zna i wie kim jestem
Proszę Czerwonych O głębsze zastanowienie się nad tematem.
Pozdrawiam Grzeczny
Re: Amx - czas go poszerzyć
po 2 mamy hltv ... wiec nie musza admini siedziec i nagrywac
po 3 wystarczy photoshop i juz jestes czysty ...
plugin odpada
a tutaj cytuje
Dodatkowe pluginy dla serwera to dodatkowe obciążenia co powoduje dodatkowe lagi , większe pingi itp.
co do kręcenia demek u podejrzanego to jestem naprawdę ciekaw kodu tego pluginu
Ufaj kiedy możesz
Kiedy trzeba pokaż kły...
amx_ss jest bardzo przydatnym pluginem a Ty go odrzucasz . To że był to nie znaczy że nie może być. Odrzucasz pomysł bez chwilowego zastanowienia się.. Nie chcę się tu wymądrzać ale ok. Odnośnie pluginu z nagrywaniem demek to podeślę Ci do tego tematu link.
Odnośnie Twoich pkt:
1 : I co z tego że był?
2 : I co z tego że jest HLTV gdyż wiem z własnego doświadczenia iż nie jest tam zbyt często zaglądane.
3 : Photoshop . W regulaminie opisujesz iż spakowane ss mają być bla bla bla i wychodzi wszystko
Odnośnie 4 punktu : Nie wszyscy o tym wiedzą
Pozdrawiam
2 po statystykach widać ,że czitów ubyło i to sporo.
Temat chyba wyczerpany.
Plugin odrzucony.
Dobry admin ogarnia bez tego haxa
-
ubek
brak avatara