Amx - czas go poszerzyć

Amx - czas go poszerzyć

Post 15 kwi 2011, o 11:05

Witam Was Serdecznie :*

Piszę ten post nie twierdząc , że się nie znacie. Sądzę tylko iż trochę to pomoże w życiu adminom i będą mogli cieszyć się grą a nie nagrywaniem demek i sprawdzaniem graczy. Zaśmiecaniem sobie komputera jest nagrywanie i trzymanie demek przez jakiś okres czasu i jest to zbędne. Przejdźmy do sedna sprawy.

amx_ss

Gdy napisałem to na U@ na serwerze [TP] to admin zapytał co to :P

Jest to robienie ss graczowi , zdjęcia są zapisywane w pliku u gracza i gdy gracz wrzuca na forum to wszystko wyjaśnia. Otóż plugin ten wyłącza fpsy do minimum i sprawia że gracza klatkuje by nie mógł się uchronić od zdjęć. Gracz również zobowiązany jest do wrzucenia pliku spakowanego ze zdjęciami na darmowy hosting typu speedyshare. Gdy gracz budzi zaniepokojenie i pozostali się skarżą się na niego admin kręci demko jakiś czas i na koniec robi ss.

Mam tez plugin gdzie nagrywa demko u gracza i również gracz musi wrzucić demko na forum i jest ono sprawdzane czy nie ma esp , wh lub innych wspomagaczy.

Przez amx_ss złapałem administratora na steam-ie i po ponad 200dniach okłamywania nas dopiero wpadł. Myślicie że nie macie takiego przypadku? To jesteście w błędzie!

Jeśli Administracja zainteresowała się bardziej to mogę udzielić pomocy przy pluginach :) Wystarczy napisać :)

ubek mnie zna i wie kim jestem :) Wie też że nie mam do Was negatywnego nastawienia mimo iż mam "swoją" sieć :)

Proszę Czerwonych O głębsze zastanowienie się nad tematem.

Pozdrawiam Grzeczny
1 shoot 1 kill , no luck just SKILL!

Grzeczny

Stały Gracz
Stały Gracz

Re: Amx - czas go poszerzyć

Post 15 kwi 2011, o 11:26

po co to wszystko skoro jest hltv???!!

Torok

Admin BF2 FuN
Admin BF2 FuN

Post 15 kwi 2011, o 11:54

po 1 byl juz u nas
po 2 mamy hltv ... wiec nie musza admini siedziec i nagrywac
po 3 wystarczy photoshop i juz jestes czysty ...
plugin odpada :)
a tutaj cytuje
Dodatkowe pluginy dla serwera to dodatkowe obciążenia co powoduje dodatkowe lagi , większe pingi itp.
"Każdy Polak wie, kto populistą jest, zamknął stadiony już, nie wybudował dróg, to premier Donald Tusk, lalala..."

sebartus89

Administrator
Administrator

Post 15 kwi 2011, o 12:12

po 4 są wspomagacze dla których ssy to żaden problem

co do kręcenia demek u podejrzanego to jestem naprawdę ciekaw kodu tego pluginu ;)
Kochaj kiedy możesz
Ufaj kiedy możesz
Kiedy trzeba pokaż kły...

Spoiler:

Shonsu

Administrator
Administrator

Post 15 kwi 2011, o 12:25

Pozwolę sobie jeszcze powiedzieć tylko iż gdy ów gracz spakuje i wrzuci na darmowy Hosting to widać czy jest modyfikowane.

amx_ss jest bardzo przydatnym pluginem a Ty go odrzucasz . To że był to nie znaczy że nie może być. Odrzucasz pomysł bez chwilowego zastanowienia się.. Nie chcę się tu wymądrzać ale ok. Odnośnie pluginu z nagrywaniem demek to podeślę Ci do tego tematu link.
Odnośnie Twoich pkt:
1 : I co z tego że był?
2 : I co z tego że jest HLTV gdyż wiem z własnego doświadczenia iż nie jest tam zbyt często zaglądane.
3 : Photoshop . W regulaminie opisujesz iż spakowane ss mają być bla bla bla i wychodzi wszystko
Odnośnie 4 punktu : Nie wszyscy o tym wiedzą

Pozdrawiam

Grzeczny

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 15 kwi 2011, o 12:55

Od tego jest Admin ,by m.in. oceniać czy ktoś leci na wspomagaczach i tyle w zupełności wystarczy.

psiocha

Administrator
Administrator

Post 15 kwi 2011, o 13:06

No jakoś nie wystarczy , bo dziś zagrałem na TP , było 2 adminów i jakoś nie potrafili tego uczynić... Mówiłem i informowałem na U@ i jakoś żaden nie raczył wejść. Dopiero gdy spytałem o to czy moge nagrać demko i dać do oceny na forum to oznajmiono : Jasne , a kto ? Więc powiedziałem i wbiłem na Spec i dopiero gdy Admin zobaczył akcje to ja mu musiałem to wytłumaczyć i dopiero widocznie po mojej wizji Administrator raczył zbanować ów gracza.. To może zamiast tego pluginu wziać adminów za jaja i wytłumaczyć im czitów nie ubywa a przybywa!

Grzeczny

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 15 kwi 2011, o 13:12

Może po prostu nie widział co piszesz ,co chyba może się zdarzyć ?
2 po statystykach widać ,że czitów ubyło i to sporo.
Temat chyba wyczerpany.
Plugin odrzucony.

psiocha

Administrator
Administrator

Post 15 kwi 2011, o 13:17

Popieram psioszkę - sam też nie chcę dodatkowych pluginów typu ss.
Dobry admin ogarnia bez tego haxa :)

ubek

brak avatara

Powrót do Propozycje