s/ns

s/ns

Post 12 lip 2011, o 19:59

Wiem ze gram tu od niedawna i moj glos pewnie nie ma wiekszego znaczenia, lecz, chcialem zaproponowac przejscie tralala typowo na steam. Przyszlo tu sporo osob z PCL, znalezlismy "nowy dom" :) Server dziala zajebiscie, dobry ping, nic nie tnie, nic nie skacze, choke 0 tylko ze to ns kole w oczy. Wielu graczy nie przyjdzie tu grac widzac ze server jest s/ns, to odpycha. Wierzcie mi ze nigdy bym tu nie przyszedl gdyby nie niunia i dario (zarekomendowali server i faktycznie, jest zajebisty), nawet w wyszukiwarce wielu graczy jest zaznaczona opcja secure = server jest niewidoczny dla "mas". Z dobrym laczem, jakie macie mozecie miec server naprawde wysoko i wielu graczy przybedzie :) Wiem ze jest oblegany ale pozbycie sie nonsteamowcow to uklon w strone graczy ktorzy steama uzywaja. Przemyslcie to, warto sprobowac. Z ankiety tez mozna skorzystac

PS. Nie mam nic do nosteamow ale jak widze goscia ze ktos zajebiscie ogarnia to chyba by mu zalezalo na legalnym koncie ? Moze sie myle.....

Pozdrawiam,
ax
Obrazek
Obrazek

~ax

Re: s/ns

Post 12 lip 2011, o 21:26

temat walkowany juz nie raz :)
sprawa jest prosta chcecie serwer steam prosze bardzo maszyna jest zbieracie ekipe macie chceci i pomysl jak to pociagnac jestem otwarty na propozycje :)
co do istniejacych serwerow nie zmieniamy ich statusu
z mojej strony to tyle

ubik

Administrator
Administrator

Post 13 lip 2011, o 03:15

ok pół roku temu (?!) TP było przez chwile tylko steam i ciężko było serwer zapełnić , niekiedy wogóle ludzie nie grali a stali gracze ns poprostu grali na FFA. Co do ns - są ludzie którym nie zależy na ESL itp i graja for fun dla relaksu więc steam jest im zbędny :)

Połamany Ludzik

Admin TP
Admin TP

Post 13 lip 2011, o 14:08

Jak widać scena cs się dość mocno kurczy, więc moim zdaniem warto dawać szansę ns. Zdarzają się zajebiście ogarniający na ns, którzy wzbudzali podejrzenia, choćby kellerman, ale ile jest takich przypadków? Zazwyczaj ns z haxem to noob, który nawet się nie potrafi kryć i zaraz wyłapuje bana. Widać o różnych godzinach kto gra- wczesne godziny popołudniowe to głównie ns siedzą na serwie, a wieczorem steam, tym samym serwer ciągle pełen no i gra się dobrze. Myślę, że obecnie jest git.

peruachmielowa

Admin TP
Admin TP

Post 14 lip 2011, o 08:05

TP/FFA steam odpada ,byla juz proba przejscia TP ktora okazala sie niewypalem.
Jest nowy serwer 4FuN ,nie skonczony jeszcze w wyniku pewnych problemow ,ale z dobrym potencjalem wystarcza tylko checi.
Jak ktos czuje sie na silach ,zeby sie nim zajac to pisac na PW

psiocha

Administrator
Administrator

Post 14 lip 2011, o 11:07

ja się nim zajmę chętnie :D

FAILED

Stały Bywalec
Stały Bywalec

Post 23 lip 2011, o 01:43

psiocha napisał(a):TP/FFA steam odpada ,byla juz proba przejscia TP ktora okazala sie niewypalem.

Krótko i na temat. Zamykam.
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

komorNICK

MIau Miau
MIau Miau

Powrót do Propozycje