Banned by admin Faz!
Banned by admin Faz!
[AMXBANS] Banned by admin Faz!
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ http://www.tralalala.waw.pl
[AMXBANS] Reason: ''
[AMXBANS] Length: '1 hour'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:1:817197'
[AMXBANS] Your IP: '81.190.88.91'
[AMXBANS] =======================================
ban od tak bo sie tobie tak widzialo? czy moze przez wlasna nierozwage ?
Sytuacja byla taka admin faz! podszedl pod celownik postrzelilem go ( trudno bylo tego uniknac gdy gosc sie bezczelnie wepchnal ) zabralem moze 16hp , nie posiadam mica wiec nie powiem sorry , po chwili slysze "co ty czlowieku robisz !?!?" moja odpowiedz byla jednoznaczna "a co ty robisz ?" z loga:
(Counter-Terrorist) nzy : a cfo ty robnisz ? (blad bo sie spieszylem :p)
na wiecej nie starczylo mi czasu bo po chwili ujrzalem powyzszy komunikat , na koniec napisalem ogarnij bo jak widac ma z tym problem.Jezeli tak traktujesz wszystkich graczy ktorzy cie postrzelam to pozazdroscic pomyslowosci.
W/g mnie taki admin nie ma prawa bytu skoro tak sie odnosi do gracza.To tyle.
pozdro
Re: Banned by admin Faz!
Ty zamiast "nzy : a cfo ty robnisz ? " mogłeś poprostu napisać sorry lub że wbił Ci pod celownik.
Faz mógł poprostu upomnieć a nie odrazu banować za to. Pewnie jak napisałeś " nzy : a cfo ty robnisz ? " to pomyślał, że celowy TK i dlatego 1h banik.
Jak dla mnie, jest to nieporozumienie stron i tyle. Ja nie raz przez przypadek zabrałem bardzo dużo HP/zabiłem lecz po powiedzeniu "sorki" ludzie wybaczają
Na przyszłość(tak do wszystkich) nauczcie się magicznego słowa "przepraszam" i żadnych spin nie będzie
Faz! napewno nie dał Ci bana od tak, widział co robisz przez klika rund, miał skargi od innych graczy na Ciebie to sie ciesz że tylko dał Ci na godzinke a nie puacz...
W/g mnie taki admin nie ma prawa bytu skoro tak sie odnosi do gracza.To tyle.
PS. Od kiedy Ty decydujesz kto powinien mieć adma, a kto nie ?? Nic Ci takiego nie powiedział...
I nie wydaje mi się żeby "nzy" był kolegą włodiego, znam chłopaczynę dość długo z różnych serwerów

Powrót do Skargi na Graczy / Adminów