Gdzie są admini ?

Gdzie są admini ?

Post 10 lip 2011, o 20:22

Był nabór na nowych adminów , wchodzę przed chwilą na serwer a tu 2 czitów beztrosko gra sobie na sh i aimie, slysze opinie nowych grajacych: "chodz stary ztad widzisz co tu sie dzieje "
Czy to przypadek ?

Więc pytam o co chodzi? Jest 20 godzina więc punkt kulminacyjny dnia jesli chodzi o grę , gra pelny serwer i takie cos ?

Wiem , zaraz odpiszę odpowiedzi ze tak się zdarza , ale to nie jest pierwszy raz kiedy tak mam , to juz dokladnie 4 raz w przeciagu tygodnia.
Czy to ja mam pecha do czitów czy jak to jest ?

Panowie .

szacunek

Re: Gdzie są admini ?

Post 11 lip 2011, o 17:17

szacunek admin to nie praca ,to ze sa luki nie jest niczym nowym (pod uwage uwzglednij ze sa wakacje) ,chocby bylo 100 adminow ,to i tak nie zrobisz tak aby ktos na nim siedzial co do minuty przez 24h.

Generalnie jak lukniesz na psycho ,to bedziesz widzial ze admini sa bardzo aktywni (nie liczac tych co sa na wakacjach ,czy w pracy na wyjzdzie).

Inna sprawa ,zamiast pisac niepotrzebne skargi ,to moglbys odwiedzic ten temat -> czarna-lista-serwerow/

psiocha

Administrator
Administrator

Post 11 lip 2011, o 18:05

Wystarczy dodać kilku adminów na stimie i wołać kiedy jest potrzeba. Tą skargą nic nie zmienisz.
A i tak aktywność adminów jest bardzo wysoka i z tego co mi wiadomo - bardzo rzadko zdarza się, aby nie było nikogo z adminów na serwerze.
PS. widzę, że bardzo zależy Ci na tych flagach :)

jaco

Admin TP
Admin TP

Post 23 lip 2011, o 02:33

Haxy były są i będą i to jest nieuniknione. Taka jest mentalność ludzi wychowywanych bezstresowo oraz pokolenia neo ale także ludzi którzy zawsze szli na łatwiznę. Gram po sieci od ok 12 lat i zawsze tak było. Myślę że Psiocha i Jaco mają racje a trochę inicjatywy z własnej strony też nie zaszkodzi. Mi osobiście nigdy admin pomocy nie odmówił. Dodatkowo nadmienię że powinno się mieć ciut większy dystans do gier komputerowych bo to powinna być zabawa ale to już moje prywatne zdanie.

Temat zamykam świata nie zmienimy choć próbować oczywiście możemy ale jak mówiła moja mama zacznijmy od siebie. Miłej gry.
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

komorNICK

MIau Miau
MIau Miau

Powrót do Skargi na Graczy / Adminów