Godshoot
Godshoot
1. Twój nick z gry: GodShoot
2. Data i czas zdarzenia: odwolanie-bana-ffa/godshoot-t1479.html
3. Nick osoby na którą chcesz złożyć skargę: ubik
4. IP osoby na którą chcesz złożyć skargę: on wie
5. Opis sytuacji: Ile można oglądać demo?! Złożyłem podanie o UB, podałem dokładną datę i czas zdarzenia, ubik coś napisał że sie wspomagam haxami.
Z tego co pamietam to chyba ostatnia mapa jaka gralem to office. Ale wg ubika dostalem za traina, to ogladaj traina (na pewno nie byl on kolo polnocy tylko duuuzo wczesniej).
Miał tyle czasu by wstawić, pisałem do golda, powiedział żeby do ubika pisać, ubik zablokował mnie i nic nie odpisywał. Nic nie miałem a wcześniej, ok 5 dni wcześniej też mnie zbanował i też niesłusznie, ub dostałem od Shonsu i jeszcze mnie przeprosił za ubika na gg, a ubik nic. Nie oglądałem dema chudiniego ale tam też ubik dał bana i też pewnie się pomylił. Już 6 (sześć) osób złożyło podania po mnie i zostały one rozpatrzone! W moim temacie z! poprosił o demo i ubik nic nie dostarczył bo nic nie miałem. Chcę ub i przeprosin od ubika. Ile można czekać????
btw. ubik czemu usunąłeś poprzedni temat gdzie mnie zbanowałeś niesłusznie i dostałem ub? po to żeby było że jesteś cudownym adminem który się nie myli?
6. Screen, demo lub LOG z consoli: odwolanie-bana-ffa/godshoot-t1479.html
Re: Godshoot

odwolanie-bana-ffa/godshoot-t1479.html chodziło Ci o to?

I niech nie kłamie:
ad3 w sumie odpowiedziales sobie dlaczego wylapales bana, przejzalem psycho kolego i skoro tak zle ci na steam dlaczego grales 204 razy steam a tylko 8 ns?
Albo nie umiesz sprawdzać psychostatsów albo masz coś ze wzrokiem. Pokaż gdzie niby ze steam grałem 204 razy? Pokaż gdzie na ns grałem 8 razy jak mam natłuczone na ns gier na psychostatsach tralalala.
W dodatku nie wie sam za co daje bana, miesza w zeznaniach, najpierw mówi że za wh, mówię pokaż demo, zmienia zeznania że za gre na ns jak mam steam wyłapałem. Jak by umiał rozpoznać steam od fake steam_id (prawdziwy steam "kolego" jest zbudowany a:b:xxxxxxxx <-- max 8 znaków "x", może być krótszy). Tyle pomyłek i mam nadal mieć bana???
Shonsu prosił o mape, z! prosił o demo i co, dałeś? Jak nie ogarniasz to poćwicz na botach. pozdro

Ufaj kiedy możesz
Kiedy trzeba pokaż kły...
Powrót do Skargi na Graczy / Adminów