Niech ogarna buźki.

Niech ogarna buźki.

Post 2 lis 2011, o 21:47

Dziś z czym sie spotkałam na serwerze przeszło ludzkie pojecie. Gram długo, glos mam jaki mam, ale zebym od razu byla jakims dzieckiem do pocisku to wypraszam sobie z gory. Niestety w takich przykrych sytuacjach nie ma adminow a szkoda, nie wiem również czy glosy na hltv sie zapisuja czy tylko czat i akcja gry, ale nasi panowie "player" STEAM_0:0:3181513 i jakże najbardziej pyskaty "SempeR FideliS" maja tak niewyparzone buźki jakich mało. Bym użyła niekulturalnych słow, ale okreslenia mi brakuje dla tego typu idiotow którzy nie szanuja innych graczy, najbardziej SempeR który ma najwiecej do powiedzenia a najmniej do grania. Prosze o ich uciszenie, bo zabieraja glos wtedy, gdy najmniej wiedza, przemadrzali ogromnie, brak mi określen, ale niech to bedzie wziete pod uwage. Człowiek chce pograć a nie słuchać żałosnych textów kierowanych zupełnie zbednie nie wiedzać z kim rozmawiaja...
p.s. Jeżeli z hltv rozmowy głosowe są jakoś zapisywane to polecam od 5 ost rund w tt server tp mapa tuscan 16:52 z dzisiejszego dnia. ;)

Dla wymienionych kolegów: Tak przyszłam się połakać;*
Miau Ku.Rwa ! Obrazek =^.^=

Obrazek

Lilith

Kobitki
Kobitki

Re: Niech ogarna buźki.

Post 2 lis 2011, o 21:56

HLTV nie zapisuje głosów Lajka :)
A Semper o ile pamiętam miał bana na tydzień wraz ze swoim kolegom, którzy właśnie nie pozwalali grać innym i obrażali innych graczy. Więc nie wiem może należało by coś z tym zrobić ? Chyba że ranga serwera zamieniła się z 4FUN czy z czymś innym :D
Sam kilka razy słyszałem obrażanie innych przez Sempera i jego piskliwy głos...ale osobiście polecam "Mute" ;P

np. http://bany.tralalala.waw.pl/ban_details.php?bhid=5454
Obrazek

GaNjA PoRaSta MuRy MeGo MiAsTa...
NiElEgaLnA PlAnTaCjA
ZiELoNeGo ChWaStA...

Obrazek
Spoiler:

Ka!maN K!!

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 3 lis 2011, o 00:08

Lilka ma przepiękny głos i jeszcze lepszy wygląd. 8-)

Admini niech wezmą sb go na oko i jego nawet niewielki wybryk powinnien zostać ukarany bo do kobiet (przynajmniej ja) mam niesamowity szacunek i nigdy bym nie pozwolił by ktoś obrażał dziewczynę !!!

Jakiś rygor musi być. :twisted:

A co do kolesia to pozdro i poćwicz :arrow:
Los geh runter BiTCH den jetzt kommt der Terrorist...

Bluzgajacy Bot'

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 3 lis 2011, o 13:28

Raz już mu dałem bana na tydzień za obrażanie, widzę ze nic się nie nauczył. Wystarczy ze nie ma admin na servie i gościowi się wydaje ze mu wszystko wolno. Niestety żeby mu dać bana muszę mieć jakieś dowody... możne coś pisał dodatkowo? jakieś ss'y możne masz ?? Tak czy inaczej jestem na niego wyczulony, bo wiem co się dzieje jak nie ma administracji.

ps. dodaj mnie na steam ( peki7 ) i wołaj jak coś się dzieje.

peki

Admin TP
Admin TP

Post 3 lis 2011, o 15:30

Peki myśle że Lilith pokemonów takich jak Ty nie zbiera xD ( tak wiem OT ) a tak na poważnie to Peki ma racje , jak nie ma admina to pisz na steam tam zawsze jakiś admin jest online :)

Połamany Ludzik

Admin TP
Admin TP

Post 3 lis 2011, o 19:34

Na mnie również możesz liczyc.
Obrazek

SquAre

Admin TP
Admin TP

Post 3 lis 2011, o 21:22

Nie raz widzialem zachowanie tych kolegow i reagowalem , widze ze zlewaja to sobie w najlepsze ...
Jesli zobacze jeszcze jedna tego typu sytulacje uwierz , ze miesiac odpoczna od servera a Ty i reszta graczy od nich ;)

Tyle z mojej strony , dziekuje .

danielsoN1

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 4 lis 2011, o 03:52

Hmm dowodow pisemnych nie mam bo wszystko bylo przez mic, ani slowa pisemnego bo po co pisac jak mozna mowic. Niestety naprawde wtedy nikogo na steam nie bylo, pisalam od razu n forum i do admow z ffa, a oni do reszty, ale wszyscy byli off... Coz mam nadzieje, ze to sie nie powtórzy, ale jesli tak to chyba sie nerwowo wykoncze;p
Miau Ku.Rwa ! Obrazek =^.^=

Obrazek

Lilith

Kobitki
Kobitki

Post 4 lis 2011, o 08:11

Dobra dla mnie temat wyczerpany. Kto miał zostać poinformowany został kto miał zostać wysłuchany został. Ja też uczulam na takie zachowania zwłaszcza nagminne bo też miałem takie w przeszłości i nie należą one do przyjemnych a gra nie daje radości. Do sytuacji się nie odnoszę bo nie znam i nie słyszałem.
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

komorNICK

MIau Miau
MIau Miau

Powrót do Skargi na Graczy / Adminów