polamany ludzik

polamany ludzik

Post 11 paź 2011, o 23:21

ludzik :" masz jakies problemy hulk ? moge ci zrobic" -" co ty mozesz mnie zrobic.." doslowanie tak nie bylo , ale blizko. chodzi mi o powod bana :" dam Ci bana ,) (irytujesz admina ) " .. irytuje ci w czemu ? ze mam inny wzgled na sytuacje pod czas rundy ? kiedy pisze w say_team go otwarty, a wy dalej idziecie na zamkniety kiedy jestem na innym bs'ie i tam czysto ? chodzic stadem to nie jest TP ludzik..

carjevich

Stały Gracz
Stały Gracz

Re: polamany ludzik

Post 11 paź 2011, o 23:31

Co to za post ? Jeśli masz zamiar zaśmiecać forum to źle trafiłeś.

SqnIk

Admin TP
Admin TP

Post 11 paź 2011, o 23:33

Cały team raszuje na zamek a Ty latasz po całej mapie i co runde ostatni zostajesz skoro cala drużyma raszuje i sie stara to Ty też byś mógł skoro taki pro elo ogar jesteś;] upominałem Cie wczoraj, upominałem Cie dziś a Ty do mnie jakies teksty w stylu "jeszcze jakas taktyka bla bla bla" i pytasz co Ci zrobie to Ci kulturalnie odpisałem w powodzie bana ;)

mały edit:

nie kłam bo spytałem tylko czy masz jakies problemy na Twoj tekst "czy jeszcze jakaś genialna taktyka" po czym zacząłeś pyskować i sam spytałeś co Ci zrobie;) powód masz w banie ;)
Ostatnio edytowano 11 paź 2011, o 23:58 przez Połamany Ludzik, łącznie edytowano 1 raz

Połamany Ludzik

Admin TP
Admin TP

Post 11 paź 2011, o 23:39

no po 1 nie jestem "pro" i jakiego by skilla nie mialem kiedy wbijas pod celownik 5+ ct to nic ci nie pomoze..
aha , chcesz powiedziec ze lepiej pojsc "raszem" ( raszem to ciezko nazwac..) czym kilka osob zrobi plecy ? ty trocha mysl pod czas gry ...

carjevich

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 11 paź 2011, o 23:43

napisalem o taktyce bo sie wku***em ze chodzicie na ten zamek juz 5 rund i z tego nic nie wychodzi , a kiedy pisze wroczcie z tego zamku bo tutaj czysto, to tobie jeszcze cos tam nie podoba..
nie klam ty , bo nie pyskowalem ! napisalem o taktyce i co ty mnie mozesz zrobic i tyle.

carjevich

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 12 paź 2011, o 00:08

Tylko jak to jest że ja na owym zamku byłem już na bs, reszta TT była na górze , ba nawet paka była na bs a Ty przez odnoge sobie idziesz czy tam małą drabą i robisz plecy i tak co runde ? I ostatni zostajesz jak zwykle? Upominałem Cie wczoraj , dziś , z tego co wiem inni admini też to robili , nawet gracze się skarżyli.

Połamany Ludzik

Admin TP
Admin TP

Powrót do Skargi na Graczy / Adminów