Skarga na admina Senior49

Skarga na admina Senior49

Post 22 wrz 2011, o 10:34

Więc... grałem sobie na nicku JamiJami(no sound) zresztą... copy z loga:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany przez Senior49
[AMXBANS] Zostalo Ci 59 minutes and 23 seconds do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : JamiJami ( nosound )
[AMXBANS] Przyczyna : ' odpocznij '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://www.tralalala.waw.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 83.28.91.220 '
[AMXBANS] ========================================

Nie wiem czy jest taka przyczyna jak odpocznij. Niech Admin senior najpierw nauczy się regulamin czytać a potem niech banuje.
Poza tym... nie wiem kto takiemu nieogarniętemu dzieciakowi dał adma. Gra na interpie(podejrzewam, że 0.1) i gdy powiedziałem żeby go zmienił to sie spiął i proszę.. dodam..że to nie ja strzelałem, widziałem na spec jak ktoś strzelał mu prosto w głowę, ale się trzymał.
Więc odwołuje się nie do jego interpu... choć to też by mógł ogarnąć, ale niech ogarnie funkcję admina.

HENTAKI

Re: Skarga na admina Senior49

Post 22 wrz 2011, o 10:53

z jakiej racji "gowniarzu" obrazasz osobe ktorej nie znasz ... aktualnie senior49 - jak jego nick wskazuje ma 49 lat i gra na ex_interp 0.01- 0.03 taki przedzial jest ustawiony na serwerze. Wiec zachecam jesze raz do przemyslenia twojego posta i napisania odwolania jeszcze raz
"Każdy Polak wie, kto populistą jest, zamknął stadiony już, nie wybudował dróg, to premier Donald Tusk, lalala..."

sebartus89

Administrator
Administrator

Post 22 wrz 2011, o 11:09

dostales najpierw kicka za posadzenie mnie o zly interp wiec juz powinnes sie zastanowic gdy wszedles 2 raz dalej miales cos do powiedzenia wiec dostales banika na 1 h zebys ochlonol wiec nie narzekaj innym razem dostalbys na tydzien poprostu mam dzis dobry chumor jezeli czujesz sie z tym zle to juz nie moja wina a za te texty na moj temat jak wejdziesz to ci tego banika dam na dluzej pozdro dzieciaku :lol:

senior48

Senior49 again.

Post 22 wrz 2011, o 20:48

Witam ponownie.
Piszę jeszcze raz bo jesteście tak przezabawni, że sam w to nie mogę uwierzyć.

http://www.tralalala.waw.pl/regulaminy/regulamin-serwera-tp-t307.html
Proszę mistrzu i znajdź mi punkt, w którym to jest napisane, że osądzanie o zły interp jest karane choćby kickiem.
To, że spinasz się jakbyś rozwolnienie miał to także nie moja wina, więc kochany...
Tak poza tym wybaczcie, że się wtrącę, ale jeśli masz 49 lat to otrzymujesz moje serdeczne pozdrowienia.
Aa i żebyś się tylko o onanizacji dziś nie zapomniał :*

HENTAKI

Re: Senior49 again.

Post 22 wrz 2011, o 21:29

posądzanie o zły interp to oskarżanie o oszukiwanie / cheatowanie. A bezpodstawne oskarżanie o cheaty to obraza więc bana dostałeś za obrażanie :)

Pozdro
Nie Bój Się... Strach Zabija Duszę...
Obrazek

Dario203

Admin TP
Admin TP

Post 23 wrz 2011, o 00:13

odzywac to ty sie tak mozesz w swoim domu jak ci na takie zachowanie pozwalaja - odemnei dostajesz perna i powodzenia gdzies indziej

powod : chamski typ i uwaza sie za alfe i omege
"Każdy Polak wie, kto populistą jest, zamknął stadiony już, nie wybudował dróg, to premier Donald Tusk, lalala..."

sebartus89

Administrator
Administrator

Powrót do Skargi na Graczy / Adminów