Skarga na chiński zwiad

Skarga na chiński zwiad

Post 17 lis 2011, o 03:55

Oskarżony: chiński zwiad
Składający skargę: Sajmon
Data: 2011.11.17
Godz.: ok. 2 w nocy

edit:komorNICK: szanowny Sajmonie więc na tym forum nie obrażamy, nie wyzywamy itd. Napisz odwołanie lub skargę bez wulgaryzmów i innych inwektywów. Co do bana się nie odnoszę nie moja "brocha" choć widzę że już nie aktualny.
Ode mnie masz ostrzeżenie. Następnym razem dam Ci odpocząć od forum na chwile aż ochłoniesz.

zamykam

SAJM0N

Re: Skarga na chiński zwiad

Post 17 lis 2011, o 04:42

Po pierwsze, nie karzemy za rozgrzewkę, już w pierwszej rundzie zmniejszyłeś szanse drużyny na wygraną. Stali gracze wiedzą, że admini robią rr, gdy ktoś się wykaże ynteligencją w taki sposób, jak Ty. Kary są na tych, co specjalnie zabijają, albo nie znają słowa przepraszam, a i to nie zawsze. Grasz tp, a nie ffa/4fun!!! Po drugie, od wyjaśniania jest forum, a nie omijanie banów. Po trzecie, za obrażanie, gdyby to było na ffa, jeszcze bym wydłużył czas. Po czwarte, widzę, że masz b.kiepską praktykę.
"Jeśli nie chcesz mieć swego udziału w klęskach, nie będziesz go miał również w zwycięstwach."

„Jest w świecie jeden czynnik, z którym się nikt w swoich planach i w swoim działaniu nie liczy, a przez który wszystko się może rozbić, zawieźć, popsuć – to głupota ludzka”

Obrazek

Obrazek

Boban

Admin FFA
Admin FFA

Re: Skarga na chiński zwiad

Post 17 lis 2011, o 10:31

IMHO jeśli bana dostałeś tylko za karanie na rozgrzewce to trochę za duża kara. Chociaż wiadomo od zawsze, że nie karamy za rozgrzewkę.

SAJM0N napisał(a):Zmieniłem adres i wbiłem ponownie

I to był błąd, takie sprawy wyjaśniamy tu.

Nie karaj następnym razem i nie bluzgaj - będzie OK.
Ban już chyba wygasł, nie ma co roztrząsać tego tematu.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

chlopson

Admin TP
Admin TP

Powrót do Skargi na Graczy / Adminów