Skarga square

Skarga square

Post 30 wrz 2011, o 17:40

witam. niestety musze zlozyc skarge na admina square, poniewaz dostalem bana za "bug", natomiast ten powiedzmy bug niebyl z mojej winy lecz serwara. Stalo sie to tak: grajac niechacy zabilem kolege z druzyny, on mnie ukaral "turn in to a rocket" czy jakos tak, wazne jest to ze mialo mnie to wyzucic do gory i zabic, a nie zabilo tylko wywalilo nad teksury i biegalem w powietrzu. a za chwilke square zbanowal mojego kolege za "bug". ja wyjasnialem zeby go odbanowal bo to ja mialem buga ale nie z mojej winy (zostalo to potwierdzone przez kolegow z mojej druzyny). przez kilka min square nie raczyl odpisac nawet. no wiec ja sie dalej dopytywalem za co dostal bana moj kolega. i w tym momencie square grozil mi banem, a chodzi o to ze ja z kolega mamy internet "osiedlowy" tzn LAN. i mamy tak jak by jeden ip wiec jak on zostanie zbanowany ja tez niestety (wiec square niemusial juz i mnie banowac). no wiec teraz pytanie za co mam kare bo ban to jednak jest kara i jesli bez przyczyny dlaczego admin square bezkarnie moze banowac kogo zechce? BAN JEST NA Guteka, poniewaz tak jak wczesniej wspomnialem mamy jego ip
Kod: Zaznacz cały
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin SquAre
[AMXBANS] You have 37 minut i 55 sekund left on your ban.
[AMXBANS] Banned nick : Gutek
[AMXBANS] Reason : ' bug '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.tralalala.waw.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 41700034 '
[AMXBANS] Your IP : ' 193.238.12.234 '
[AMXBANS] =======================================

ShadowOfMoon

Re: Skarga square

Post 30 wrz 2011, o 17:56

Moim zdaniem robisz z igły widły...

mówie tu o
You have 37 minut i 55 sekund left on your ban.

ban na godzine...

nie rozumiem czegoś z Twojej wypowiedzi... Twój kolega dostał bana na godzinę a Ty nadal rozmawiałeś ze squarem majac to samo IP co twój kolega??
Obrazek Obrazek

Za krew naszych braci każdy głową zapłaci!

Mephisto

Admin FFA
Admin FFA

Post 30 wrz 2011, o 18:07

A ja powiem tak. Banowałem Ciebie, ale nie wiem dla czego bana dostał Gutek, po chwili mi "ryłeś" banie, żebym go odbanował.
Ja mówię, że i ty dostajesz bana za używanie bugów, niestety nie mogłem dac bana, nie wiem czemu.
Ogólnie to skarga z dupy.
PEACE!
Obrazek

SquAre

Admin TP
Admin TP

Post 30 wrz 2011, o 18:42

bo wywalilo gutka za bana a mnie nie a gdy byla zamiana mapki to mnie juz nie wpuscilo, niewiem dlaczego, ale to nie moja wina ze ten bug wystapil czy mozesz to pojac? tlumaczylem ci ja przez 5 min a potem kilku kolesi z tt (mojego teamu ) i nie chodzi o 30 min bana czy cos tylko za co mam tego bana? za to ze ktos wsadzil mnie na rakiete i zbugowalo mnie? czy to moja wina? no co jak co ale za bezensowne bany nawet na 5 min bede roil widly bo mnie denerwuje jak admin naduzywa wladzy. poprostu tego nielubie i zamiast przyznac ze nieslusznie zrobil bo nie spytal nawet dlaczego tak sie stalo to odrazu ban, a ze mnie nie wywalilo to staralem sie przez 5 min wytlumaczyc ale widze nei trafia ze sa bugi w csie niezalezne od graczy. a to ze zbanowales gutka to juz twoja wina... a teraz jak bym bardzo chcial to napisal bym do niego i on by napisal skarge i co wtedy powiesz? ze on dostal bana bo...?? ale nie chodzi mi o niego bo on za siebie sam by pisal ... ogolem nie interesuje mnie czy dostalem bana czy nie na ile i za co... tylko czy dostalem go slusznie a jak nie to dlaczego square naduzywa "wladzy"?

ShadowOfMoon

Post 30 wrz 2011, o 19:09

Gościu, powiedz mi, gdzie napisałem, że Gutek dostał bana słusznie? Bana dostałeś ty, a jak Ci to przeszkadza i tak martwisz się o kolegę to załatw sobie nowe IP to nie bedziesz miał problemów.
Temat do zamknięcia, ban minął, kłucic się tu nie będziemy pozdro!
P.S Gutek sry za bana, ale nie moge dawac UB.
P.S2 Shadow pisz jakoś normalniej zdania bo połowy zrozumiec sie nie da.
Obrazek

SquAre

Admin TP
Admin TP

Powrót do Skargi na Graczy / Adminów