Kontakt do adminów

Kontakt do adminów

Post 2 wrz 2010, o 19:49

Proponuję zrobić dział: Kontakt z administracją, podzielony na adminów TP, FFA, H@ gdzie byłyby wszystkie kontakty do nich gg i steam z możliwością wyszukiwania tych danych po nicku admina. Bo admin daje bana, ucieka ze steam i nie wchodzi na forum. A tak byłby możliwy kontakt z nim, łatwiejszy niż oczekiwanie na to aż cudem się pojawi na forum, a jak się pojawi to trzeba liczyć na to, że przeczyta dany temat. To co teraz jest, tzn tylko pokazane gdzie jaki admin urzęduje można by rozszerzyć właśnie o kontakt z nim. Bo tak to bezużyteczne jest wiedzieć tylko na jakim serwie ma admina.
Obrazek
Ostatnich gryzą psy obyś nie był to ty
Ostrz pazury i kły wchodząc do gry biegnij co sił
Za toba psy gończe mięsa pragną
Wszystko się skończy gdy cię dopadną

gravity

Stały Bywalec
Stały Bywalec

Re: Kontakt do adminów

Post 2 wrz 2010, o 20:03

Wcześniej był poddział "kontakt z administracją" ,niebawem zaczną się prace na forum więc na pewno pojawi się taki wątek ;)

psiocha

Administrator
Administrator

Post 2 wrz 2010, o 21:06

No dobrze by było gdyby takowy powstał ;].
Było by o wiele łatwiej eliminowac "dziecka"
To przysłowie nie jest głupie! Justin Biber grzebie w d***e! Co wyciągnie to zajada - Jaka pyszna czekolada!

Oxygen

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 4 wrz 2010, o 19:00

ee powiem tak juz nie bedzie takiej strony jak byla z adresami gg :) bo to bylo z jednej strony dobre z 2 nie :) po to jest forum by na nim pisac .. a tak to bedzie znow nuda wiec zostaja pw i forum i tyle w temacie
"Każdy Polak wie, kto populistą jest, zamknął stadiony już, nie wybudował dróg, to premier Donald Tusk, lalala..."

sebartus89

Administrator
Administrator

Post 4 wrz 2010, o 19:35

Za:
1. Piszecie ciągle dodaj admina na steam, jednego dodałem to 2 dni czekałem żeby dodał mnie, a widziałem że grał
2. Napiszesz na forum, a admin nie zagląda wcale na forum
3. Jak zajrzy to musisz jeszcze mieć szczęście że przeczyta temat który napisałeś (twoje odwołanie)
Przeciw:
1. Prywatność admina
2. ???
I nie bardzo prywatność jest na przeciw bo po to stał się adminem by nie ukrywać się tylko pomagać:P
3-1 czyli ja bym był nadal za jawnymi kontaktami do każdego admina.
Obrazek
Ostatnich gryzą psy obyś nie był to ty
Ostrz pazury i kły wchodząc do gry biegnij co sił
Za toba psy gończe mięsa pragną
Wszystko się skończy gdy cię dopadną

gravity

Stały Bywalec
Stały Bywalec

Post 11 wrz 2010, o 15:36

Proponował bym wam zrobic gg z Nr dla Tralalala i Administracja by miała tylko wgląd na nie. ustalic sobie mniej wiecej w jakich godzinach ktos bedzie wpadal i tam by ludzie pisali jakie kolwiek problemy. bo podawac Nr. prywatne to morderstwo. Ciągle ktoś dupe zawraca. Ograniczyło by to też spamowanie na Forum zbędnymi postami :)

Kiks

V.I.P
V.I.P

Post 23 wrz 2010, o 19:44

Na Trali ogulnie jest dużo adminów jak na 2 serwery nie licząc DM FFA gdyż tam i tak mało ludu gra, to np: na ffa przez cały dzień powinien być jakiś admin, a nie przez cały dzień nikogo nie ma a pod wieczór 15-stu.
Obrazek
Obrazek
Jeżeli nie ma mnie na Steam bądź Forum ! To wiedz, że coś się dzieje !!
Obrazek

LeitO.

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 25 wrz 2010, o 20:00

`_/----` L'eito0* napisał(a):Na Trali ogulnie jest dużo adminów jak na 2 serwery nie licząc DM FFA gdyż tam i tak mało ludu gra, to np: na ffa przez cały dzień powinien być jakiś admin, a nie przez cały dzień nikogo nie ma a pod wieczór 15-stu.

Wynika to z bardzo prostej przyczyny: pod wieczor zdecydowana wiekszasc ludzi jest po pracy/szkole wiec ma czas na gre
tak zawsze bylo i bedzie, nie zmienimy tego.
Wszystkie moje posty sa chronione tym krzyzem >>> -|----- <<< Tylko sprobuj je zmodyfikowac lub usunac...........

.com

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 27 wrz 2010, o 21:29

ok. com ja nie mam nic przeciwko gram dużo chociarz bym chciał np: demko pyknąć ale sie nie da bo wywala wiesz ocb. staram się pomóc jak moge pisze na forum lub na steam do adminów w razie problemów ale szczerze mówiąc mają na mnie za przeproszeniem wyjeb... 1 nie ma czasu 2 mówi że mu się nie chce itd..... :o
Obrazek
Obrazek
Jeżeli nie ma mnie na Steam bądź Forum ! To wiedz, że coś się dzieje !!
Obrazek

LeitO.

Stały Gracz
Stały Gracz

Post 28 wrz 2010, o 17:14

`_/----` L'eito0* napisał(a):ok. com ja nie mam nic przeciwko gram dużo chociarz bym chciał np: demko pyknąć ale sie nie da bo wywala wiesz ocb. staram się pomóc jak moge pisze na forum lub na steam do adminów w razie problemów ale szczerze mówiąc mają na mnie za przeproszeniem wyjeb... 1 nie ma czasu 2 mówi że mu się nie chce itd..... :o

mozna wiedziec kto Ci powiedzial : nie chce mi sie ?

q3

Uzytkownik
Uzytkownik

Następna strona

Powrót do Sprawy Forum