Kontakt do adminów
Kontakt do adminów

Ostatnich gryzą psy obyś nie był to ty
Ostrz pazury i kły wchodząc do gry biegnij co sił
Za toba psy gończe mięsa pragną
Wszystko się skończy gdy cię dopadną
Re: Kontakt do adminów
Było by o wiele łatwiej eliminowac "dziecka"
1. Piszecie ciągle dodaj admina na steam, jednego dodałem to 2 dni czekałem żeby dodał mnie, a widziałem że grał
2. Napiszesz na forum, a admin nie zagląda wcale na forum
3. Jak zajrzy to musisz jeszcze mieć szczęście że przeczyta temat który napisałeś (twoje odwołanie)
Przeciw:
1. Prywatność admina
2. ???
I nie bardzo prywatność jest na przeciw bo po to stał się adminem by nie ukrywać się tylko pomagać:P
3-1 czyli ja bym był nadal za jawnymi kontaktami do każdego admina.

Ostatnich gryzą psy obyś nie był to ty
Ostrz pazury i kły wchodząc do gry biegnij co sił
Za toba psy gończe mięsa pragną
Wszystko się skończy gdy cię dopadną
`_/----` L'eito0* napisał(a):Na Trali ogulnie jest dużo adminów jak na 2 serwery nie licząc DM FFA gdyż tam i tak mało ludu gra, to np: na ffa przez cały dzień powinien być jakiś admin, a nie przez cały dzień nikogo nie ma a pod wieczór 15-stu.
Wynika to z bardzo prostej przyczyny: pod wieczor zdecydowana wiekszasc ludzi jest po pracy/szkole wiec ma czas na gre
tak zawsze bylo i bedzie, nie zmienimy tego.
`_/----` L'eito0* napisał(a):ok. com ja nie mam nic przeciwko gram dużo chociarz bym chciał np: demko pyknąć ale sie nie da bo wywala wiesz ocb. staram się pomóc jak moge pisze na forum lub na steam do adminów w razie problemów ale szczerze mówiąc mają na mnie za przeproszeniem wyjeb... 1 nie ma czasu 2 mówi że mu się nie chce itd.....
mozna wiedziec kto Ci powiedzial : nie chce mi sie ?