Awaria serwerów

Re: Gold Psuja

Post 4 lut 2012, o 14:03

Szkoda bo tak chciałem zostać twoim kolegą ( nie kolegom) . Jeżeli ja się napinam to chyba nie czytasz ze zrozumieniem. Ty odpisałeś mi ładnie, to ja też zmienię ton . Drażni cie coś, ze ktoś pyta itp, to się ***** nie wypowiadaj, wpierdalasz się do każdego tematu, a nikt cie o to nie prosił. Przez takich głąbów jak ty tracimy graczy, którzy i tak są już wkurwieni brakiem serwerów. Nie licz że odpisze na twój następny post, szkoda czasu.

H@ proszę, tak ja wyżej napisałem o info dla graczy na głównej stronie forum.

peki

Admin TP
Admin TP

Re: Awaria serwerów

Post 17 lut 2012, o 01:54

Odswiezam po dzisiejszej nieudanej akcji znow serwer mi sie nie podniosl... przepraszam ....
"Każdy Polak wie, kto populistą jest, zamknął stadiony już, nie wybudował dróg, to premier Donald Tusk, lalala..."

sebartus89

Administrator
Administrator

Post 17 lut 2012, o 13:16

serwery off bede w dniu dzisiejszym tzn 17 lutego ze wzgledu na modyfikacje serwerowa :) wrocimy dizisaj w nocy lub w poniedzialek zobaczymy jak mi z cfg pojdzie
"Każdy Polak wie, kto populistą jest, zamknął stadiony już, nie wybudował dróg, to premier Donald Tusk, lalala..."

sebartus89

Administrator
Administrator

Post 20 lut 2012, o 16:42

W ciągu godziny ,serwery będą chwilowo wyłączone.
Pingi wrócą do normy.

psiocha

Administrator
Administrator

Poprzednia strona

Powrót do Ogłoszenia @ TR