Testowy Tydzien
Re: Testowy Tydzien
tak jak pisal gold aktualizuje serwerownie, wiekszosc prac robie w nocy dlatego moga wystapic przerwy
dzisiaj byla wymiana rutera i powstal maly problem przy wymianie ruchu ze swiatem zanim doszedlem w czym problem troche sie zeszlo
bedzie jeszcze jedna przerwa tez w nocy kilkuminutowa ale to dopiero jak mi przysla nowa kosc ramu (w nowym ruterze byla uszkodzona)
na dobrej drodze sa rozmowy z tpsa w sprawie wymiany ruchu tak ze jest szansa na bezposrednia wymiane
pozdrawiam
ubik napisał(a):witam
na dobrej drodze sa rozmowy z tpsa w sprawie wymiany ruchu tak ze jest szansa na bezposrednia wymiane
oby, bo przy moim pingu 80 to sobie co najwyżej mogę popatrzeć
Ufaj kiedy możesz
Kiedy trzeba pokaż kły...
Są na to jakieś szanse?
Majki napisał(a):Sorry, że odkopuję, ale cały czas mam jeszcze nadzieję, że uda mi się z moją nieszczęsną neostradą pograć na tym zacnym serwerze![]()
Są na to jakieś szanse?
powiem Ci jedno
Majki napisał(a):Sorry, że odkopuję, ale cały czas mam jeszcze nadzieję, że uda mi się z moją nieszczęsną neostradą pograć na tym zacnym serwerze![]()
Są na to jakieś szanse?
Proponuje ci zapingowac witryny www (przykladowo wp, onet) zobaczysz jaki masz ping jezeli bedzie skandaliczny zawsze mozesz dzwonic do obslugi ewentualnie wymienic neta
ja osobiscie posiadam neta 256kb kablowke na 2pc - czasami wiecej i nic nie mowie ping w grze 15-25 max
"Jestem normalny, czyli dla wielu inny..."
"Dzisiaj jestem a jutro moze mnie nie byc..." - Memento Mori
smieja napisał(a):Majki napisał(a):Sorry, że odkopuję, ale cały czas mam jeszcze nadzieję, że uda mi się z moją nieszczęsną neostradą pograć na tym zacnym serwerze![]()
Są na to jakieś szanse?
Proponuje ci zapingowac witryny www (przykladowo wp, onet) zobaczysz jaki masz ping jezeli bedzie skandaliczny zawsze mozesz dzwonic do obslugi ewentualnie wymienic neta
ja osobiscie posiadam neta 256kb kablowke na 2pc - czasami wiecej i nic nie mowie ping w grze 15-25 max
i tu jesteś w błedzie... pingujac witryny typu onet ping mam 28-32 wiec jak na neostrade normalny.
pingi na serwerach tralalala sa tak duze dlatego ze serwery stoją na prywatnym hoscie... zresztą w którymś z tematow było to wyjasniane... neostrada żada chorendalnych pieniedzy aby podpiac serwery pod swoją sieć (nie bede dokłądnie tego opisywał bo 1 nie mam az takiej wiedzy na temat telekomunikacji a poza tym jest to zbedne...)...
sadze ze to tyle w temacie pingu
Mephisto napisał(a):i tu jesteś w błedzie... pingujac witryny typu onet ping mam 28-32 wiec jak na neostrade normalny.
pingi na serwerach tralalala sa tak duze dlatego ze serwery stoją na prywatnym hoscie... zresztą w którymś z tematow było to wyjasniane... neostrada żada chorendalnych pieniedzy aby podpiac serwery pod swoją sieć (nie bede dokłądnie tego opisywał bo 1 nie mam az takiej wiedzy na temat telekomunikacji a poza tym jest to zbedne...)...
sadze ze to tyle w temacie pingu
a co ma prywatny host do tego wszystkiego ?
yyy ze co ?
przykladowy ping www.wp.pl z neta 256kb (choc to bez znaczenia) http://www.sendspace.pl/file/f206687808d1180131957aa
potem zamieszcze przykladowo ping tralalala jak serwery beda dostepne
byc moze przeszkadzaja gowienka SOFTWARE ktore samoistnie sie przyklejaja do autostartu
"Jestem normalny, czyli dla wielu inny..."
"Dzisiaj jestem a jutro moze mnie nie byc..." - Memento Mori
Ciekawostką jest to że tepsa we wszystkich krajach europy (oprócz oczywiście Polski) nie pobiera kasy za przyłączenie do swojej sieci.
Ufaj kiedy możesz
Kiedy trzeba pokaż kły...